Aurora borealis 2023-as menyasszonyi kollekció

Az új kollekció neve Aurora Borealis, mivel az inspirációját az északi fények adták.

A fényjátékok végtelenbe nyúló szabadsága, változatossága azokra a nőkre hasonlít, akinek ezeket a ruhákat készítjük.A színek és formák fluiditását, finomságát és kecsességét akartam megmutatni a textilek és csipkék nyelvén, menyasszonyokra átültetve.

Aurora borealis 2023-as menyasszonyi kollekció

Ezért nagyon finom, minőségi anyagokat- például sok selymet, viszkózt és cuprót használtam. Idén több szaténfényű anyagot használtam, hogy ezzelis visszahozzam a sarki fények világát. Természetesen a megszoktott prémium csipkéket használtam a kollekcióhoz Spanyolországból, Olaszországból és Németországból. Összességében arra törekedtem, hogy a használt anyagoknak a tapintása, esése és fénye reflektáljon az inspirációmra.  

Természetesen a már jól megszokott kombinálhatóság megmaradt ennél a kollekciónál is, így bármelyik felsőt bármelyik szoknyával lehetséges párosítani. 
Fazonok tekintetében vannak köztük enyhén sellők, egyenes, és több A vonalú szoknya fazonok is, míg a felsőrsézeknél trükkös szabásvonalak, volumenek és különböző váll, hát és ujjmegoldások is szerepelnek. 

Természetesen a kollekció kombinálható a korábbi évek kollekcióival is.
Kívánom, hogy minden menyasszony, aki a kollekcióból választ ruhát, érezze magát felszabadultnak és 
gyönyörűnek, hiszen ezen célunk változatlan.