Labeled by Boriana

A LABELED by Boriana valami új, friss, vibráló és nagyon vidám- azért, hogy minden nő megtalálja az erejét a hétköznapokban is, bárhol járjon az élet útján. 

79.jpg

Tudom, hogy az élet nem áll meg a nagy pillanatoknál, ezért eljött az ideje az hétköznapi daraboknak!

Ezért alkottam meg a LABELED by Boriana olyan könnyen kombinálható, cool darabjait, amelyek segítenek kifejezni a személyiségedet és stílusodat minden egyes nap. Mert hiszem, hogy minden nő egyedi és különleges és megérdemli, hogy magabiztosan lépjen az élet minden kihívása elé.

Itt minden ruhadarab több, mint csak egy egyszerű öltözék – ezek azok a darabok, amikkel kifejezheted önmagad és felfedezheted a világot. Minden egyes darabunk a spontaneitás és a lazaság szellemében született, hogy mosolyt csaljon és önbizalmat sugározzon minden viselőjének az arcára.

Szóval, ha azt keresed, hogy hogyan tegyél egy kis pluszt a mindennapokba, akkor itt a helyed! Kezdd azzal, hogy választasz magadnak egy pólót, amely nemcsak kényelmes viselet, hanem egyben egy apró üzenet is az életről és a vidámságról. Esetleg egy baseball sapkát, ami nemcsak a nap ellen véd, hanem egyben stílusos kiegészítő is az utadhoz. 

És azt sem felejthetjük el, hogy minden darabunkkal jár egy kis meglepetés is!

A ruhacímkék ugyanis nemcsak belül, de kívül is láthatók, viszont ezeken nem a megszokott mosási útmutatók találhatók, hanem egy kedves üzenet a ruhadarabtól, ami minden alkalommal mosolyt csal majd az arcodra, amikor felöltözöl. Az viszont, hogy a 3 kedves üzenet közül mit üzen neked a saját ruhadarabod, csak akkor tudod meg, amikor kibontod a csomagod! Vedd úgy, hogy ez egy szerencsesüti, csak a jövő megjósolása helyett egy kis szívmelengetést kapsz. 

Kendők & Köntösök

Kendők & Köntösök

Kézzel rajzolt vidám, egyedi mintás kendők és köntösök.

Megnézem
Pólók

Pólók

Kedves feliratos pólók meglepetés üzenetet rejtő külső címkékkel.

Megnézem
Pulcsik

Pulcsik

HAMAROSAN!

Megnézem
Tote bag

Tote bag

HAMAROSAN!

Megnézem