Beatrix esküvői ruhája

Beatrix egy konkrét elképzeléssel, és képpel keresett meg hogy azt valósítsuk meg közösen.

Beatrix esküvői ruhája

Szeretem, ha van elképzelés, és fontosnak tartom azt is, hogy a menyasszony nyitott legyen. Hiszen a hozott kép egy alapanyag csupán, a tervezés a képek alapján kezdődik. Ebben az esetben a kritériumok a következők voltak: vékony pánt, V kivágás, nyitott hát és enyhe uszály, illetve 3D csipke.

A tervezés folyamata

Tehát nekiálltunk a tervezésnek, és megszületett a végeredmény- egy körülbelül 1 méteres uszályos, elöl felsliccelt, ekrü színű ruha, mely letisztultságával, és egyszerűségével tökéletesen kiemelte Bea szupercsinos alakját. Anyagnak pedig egy nagyon szép, visszafogott ekrü selyemszatén anyagot választottunk, csodaszép eséssel.

A készülés folyamatában

Pántnak a kedvenc, már-már szokásos dupla pánt megoldást találtam a legszebbnek, melyre az utolsó előtti próbán kitaláltak szerint kerültek fel a 3D csipke virágok. A tervezés közben több csipke is felmerült, és szerintem szuper, hogy az eredeti derékra helyezett csipkét felvittük a ruha pántjára (külön szuper, hogy a menyasszony saját ötlete volt ez).

Utolsó előtti próba, és a csipke helye

A kedvenc pillanatom mindig az, amikor meglátom a menyasszonyon AZT a bizonyos mosolyt, ami előtte még nem volt. Amikor látom, hogy már ő is látja magát, és tetszik neki amit lát a tükörben. (A munkám pedig addig tart, amíg ezt a mosolyt el nem érem valamivel.)

Utolsó próba, és az uszály hosszának beállítása

Az utolsó próbán beállítottuk a szoknya hosszát is, mind elöl, mind pedig az uszályét. Kapott ezen kívül egy kis csomagot, amiben szerepelt a ruha kártyája (névre szóló, megjelölt kártya, hogy tudd, ez a ruha tényleg egyedi), illetve egy kis ajándék apróság is. Innen pedig már csak a nagy nap van hátra...

...Amire Beáék meghívtak! Borzasztó megtiszteltetés volt ez számomra, hogy valaki, aki egy számára addig ismeretlenben (habár mint az később kiderült volt közös ismerősünk) megbízik annyira a folyamat közben, hogy meginvitálja a nagy napra is. Persze mondanom sem kell ,hogy rettentően izgultam érte, de hiába- Bea pont olyan gyönyörű volt, amilyennek elképzeltem még tervezés közben.

Szóval köszönöm a bizalmat, megtiszteltetés volt tervezni a ruhádat, és részt venni az esküvődön. :)
Mivel pedig egy kép többet mond a szavaknál, íme:

Sok bolsogságot kívánok nektek még egyszer! :)