Esküvői ruhák

58.jpg

Fotó: Török-Bognár Renáta 

A Boriana menyasszonyi ruhák olyan könnyed, kényelmes ruhák, amikben a személyiséged teljesen kibontakozhat. Megkeressük és megmutatjuk a legcsinosabb énedet anélkül, hogy meg kellene ehhez változnod. Ebben modern szabásvonalak, letisztult nőies elegancia, és finom részletmegoldások segítenek Neked. A folyamat alatt végig fogva van a kezed az első ötlettől a Nagy Napig, tanácsokat kapsz, de meghagyva a végső a döntés szabadságát neked. 

Milyen stílusúak az esküvői ruhák?

Hisszük, hogy a felszabadultság két kulcsa a kényelem, és önazonosság. Azért, hogy ne kelljen feszengened életed Nagy Napján, abroncs és fűző nélküli ruhák szolgálják a fesztelen mozgásod és önfeledt szórakozásodat.

Ezért izgalmas megoldásokkal, és sikkes szabásvonalakkal tesszük különlegessé a megjelenésed, és segítek kifejezni a személyiséged a ruhádon keresztül. 

NEKED VALÓ, HA:

  • Szereted az eleganciát és kifinomultságot
  • A sikkes és modern megoldásokat
  • A legszebb formádban szeretnél tündökölni, önazonosan és felszabadultan 
  • A kényelem és a ruha megjelenése egyformán fontos neked

 

Magadra ismertél? Akkor nincs más dolgod, mint eldönteni, hogy melyik kategória a számodra megfelelő:

A nagy menyasszonyi kollekcióban különböző felső- és alsórészekből áll össze a saját álomruhád. A saját kombinációd, a te testedre szabva - a könnyen elérhető egyediségért.

A nagy kollekció kis társa, ahol laza, könnyed, mégis sikkes szetteket kombinálhatsz. Ideális polgári esküvőkhöz.

Ha nem szereted a kompromisszumokat, és igazán egyedi ruhára vágsz, akkor tervezzük meg együtt a teljesen egyedi menyasszonyi ruhádat. Biztosítalak, hogy az elkészült ruhádból senki másnak nem készül még egy darab.