Esküvői ruhák

Az esküvő minden nő életének egy fontos eseménye, amelyen olyan szép, csinos, és gyönyörű szeretne lenni, mint előtte még sosem. Azonban ahány menyasszony, annyi elképzelés él arról, hogy ezt pontosan hogyan képzeli el. Amit viszont mindenki szeretene, hogy ruhája tökéletesen igazodjon a testéhez, és segítsen kibontakoztatni a személyiségét.
Ezért ha Boriana menyasszonyi ruhát választasz, biztos lehetsz benne, hogy megkeressük és megmutatjuk a legcsinosabb énedet anélkül, hogy meg kellene ehhez változnod. 

Ebben modern szabásvonalak, letisztult elegancia, és finom részletmegoldások segítenek Neked. Én pedig végig fogom a kezed az első ötlettől a Nagy Napig, tanácsokat adok, de meghagyom a döntés szabadságát neked. 

27.jpg

Milyen stílusú esküvői ruhákat találsz nálam?

Hiszem, hogy a felszabadultság két kulcsa a kényelem, és önazonosság. Azért, hogy ne kelljen feszengened életed Nagy Napján, abroncs és fűző nélküli ruhák szolgálják a fesztelen mozgásod és önfeledt szórakozásodat.

Persze ehhez nem kell unalmas, sablonos darabot választanod, ugyanis izgalmas megoldásokkal, és sikkes szabásvonalakkal teszem különlegessé a megjelenésed, és segítek kifejezni a személyiséged a ruhádon keresztül. 

NEKED VALÓ, HA:

  • Szereted az eleganciát és kifinomultságot
  • A sikkes és modern megoldásokat
  • A legszebb formádban szeretnél tündökölni, önazonosan és felszabadultan 
  • A kényelem és a ruha megjelenése egyformán fontos neked

Magadra ismertél? Akkor nincs más dolgod, mint eldönteni, hogy melyik kategória a számodra megfelelő:

A MOZAIK egy olyan kollekció, melyben 7 felső-, és 7 alsórészt kombinálhatsz össze a saját ruhadaraboddá kedved és stílusod között. A saját kombinációd, a te testedre szabva.
Bízd rám a tervezést, és élvezd a könnyen eléhető egyediséget.

Az UNIKÁLIS darabok olyan egyedi ruhák, ahol minden apró részletet neked tervezek, a te elképzelésednek és testalkatodnak megfelelően. Biztosítalak, hogy az elkészült ruhádból senki másnak nem készül még egy darab.
Ha nem szereted a kompromisszumokat, és igazán egyedi ruhára vágsz, akkor válassz unikális darabot.