Alkalmi viselet

Többször is adódhat egy-egy olyan helyzet, amelyre a gardrób meglévő darabjai nem alkalmasak. Ezek olyan alkalmak, események, ünnepek vagy helyzetek, amikor valami igazán különlegeset szeretnél viselni.

Egy rád szabott, stílusodnak és alakodnak megfelelő ruha ilyenkor méltó társad, és segít bearanyozni a napot. A személyiséged ilyen darabokban tud igazán sugározni, és ez leginkább önazonos formádat hozza ki belőled.

26.jpg

Milyen ruhákat találsz nálam?

Ahhoz, hogy különleges légy, nem kell harsánynak is lenned. Az elegáns, letisztult stílus kiemeli a benned rejlő nőt, és tökéletes összhangban van veled.

Az izgalmas szabásvonalak és kreatív, különleges megoldások pedig megadják azt a bizonyos pluszt, amire vágsz.

Fontos, hogy olyan darab készüljön, amit nem csak egyszer tudsz felvenni. Arra törekszem, hogy olyan ruhát kapj, amely az alkalom után is aktív része legyen a ruhatáradnak, hogy neked is igazán megérje, és a környezetet se terheljük annyira. 

NEKED VALÓ, HA:

  • Szeretnéd, hogy megjelenésed méltó legyen hozzád, és az alkalomhoz
  • Olyan ruhát szeretnél, amit több helyzetben is hordhatsz az alkalom után is
  • Nem találsz olyan darabot, ami tényleg a te alakodra és személyiségedre passzolna
  • Nem tudod pontosan, milyen ruhát viselj arra az alkalomra

Magadra ismertél? Akkor nincs más dolgod, mint eldönteni, hogy melyik kategória a számodra megfelelő:

A MOZAIK egy olyan kollekció, melyben 7 felső-, és 7 alsórészt kombinálhatsz össze a saját ruhadaraboddá kedved és stílusod között. A saját kombinációd, a te testedre szabva.
Bízd rám a tervezést, és élvezd a könnyen eléhető egyediséget.

Az UNIKÁLIS darabok olyan egyedi ruhák, ahol minden apró részletet neked tervezek, a te elképzelésednek és testalkatodnak megfelelően. Biztosítalak, hogy az elkészült ruhádból senki másnak nem készül még egy darab.
Ha nem szereted a kompromisszumokat, és igazán egyedi ruhára vágsz, akkor válassz unikális darabot.