Menyasszonyi kollekció

 

45.jpg

 

MIT IS JELENT A KOMBINÁLHATÓ MENYASSZONYI RUHA?

Finom vonalak, lágy anyagok-  a végső ruhádat magadnak állíthatod össze a stílusodnak és alkatodnak megfelelően a felső- és alsórészek kombinálásával. 
A kollekciók gondosan tervezett szabásvonalakkal, különleges megoldásokkal és anyagokkal kínálnak letisztult, modern, prémium minőségű felső- és alsórészeket az igazán különleges, kifinomult menyasszonyi ruháért.
A saját kombinációd, a te testedre szabva.

Ezt a kifejezést azért kapta a kollekció, hogy előre kitalált teljesen kész menyasszonyi ruhák helyett felsőrészekből és alsórészekből kombinálhatod össze tetszés szerint a végső ruhádat, pont olyanra, ahogy neked a leginkább tetszik. Ez nem jelenti azt, hogy kötelező kétrészesnek lennie, sőt, az esetek 90%-ában nem az, hiszen összevarrjuk a választott felső és alsórészt- így születik meg az álomruhád.

Így nem kell neked kitalálnod a ruhád minden részletét, mivel te állíthatod össze a saját  kombinációdat. A kombinációs lehetőségeknek hála kicsi az esélye, hogy két ugyan olyan darab készül.
Így lesz a kombinálható kollekció tökéletes ötvözete az átlagos kollekcióknak, és az egyedi ruháknak.

Az esküvő után a ruhád szétszedhető külön felső, és szoknya/nadrág részre, így még sokszor felveheted a gardróbod más darabjaival, és az ökológiai lábnyoma is kisebb lesz.

ÁRA:  480-700 ezer Ft  

  • Ez tartalmazza a mappát, amiben benne van a ruha eredeti rajza, garancialap és minden személyes információ 
  • A fent említett 3 pontot, tehát a ruha premium minőségű anyagának költsége, illetve csipkék/applikációk is benne vannak az alapárban
  • A rád szabott, saját méretedben elkészült ruhádat 
  • Ruhazsákot, hogy tudd miben tárolni 
  • 3 alap garanciát: Tuti-jól-áll, Minőség és Kényelem garanciát (több infóért kattints ide.) 

Az árakkal kapcsolatos bővebb információkért kattints ide

HOGYAN KÉSZÜL?

1. Válaszd ki a fazont!

Elsőként a kollekció különböző fazonjaiból válaszd ki, melyik felső- és alsórészből álljon a ruhád. Egybevarrjuk vagy két részes legyen? Szeretnél valamilyen apró változtatást a fazonon? (Például a szoknya, ujjak hossza, mell- és hátkivágottság mértéke...) Ezeket is mind átbeszéljük.

2. Válassz anyagot!

Miután megtaláltuk az álomruhád sziluettjét, végignézzük, milyen anyagokból lehetséges megvalósítani a ruhát. Milyen alapanyagokat szeretsz? Milyen anyagokban érzed jól magad? Melyik árnyalat illik hozzád? Milyen anyag fog az esküvőtök elképzeléséhez jól illeszkedni? Végigbeszéljük ezeket, és kiválasztjuk a ruhád alapanyagait.

3. Válassz extrákat!

Szeretnél csipkét? Ha igen milyen típusút? Használjunk csipke anyagot, vagy csak applikációként jöjjön elő? Ha nem csipke, szeretnél bármi mást? Ezektől a személyre szabott részletektől, extráktól lesz méginkább önazonos, és teljesen kész a ruhád. Ezek javarészt benne vannak a kollekciós árban, de pontosítani akkor tudjuk, ha az első két pontot már átbeszéltük.

Kollekcióink:

TEDD ÖSSZE A FAZONT:

SWAN '20
Felsők: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Alsók: 1. 2. 3. 4. 5. 6.
MOZAIK '19
Felsők: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Alsók: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

Kattints és küldd el a megálmodott kombinációdat, vagy kérj személyes próbára időpontot.
A rendszer az összeállított ruhád tervét automatikusan menti, és elküldi ha ide kattintasz.