Ki vagyok én?

Gál Hanna Borbála vagyok, divattervező. Valódi nőknek tervezek modern, letisztult ruhákat azért, hogy végre mindenki megtalálja a legcsinosabb önmagát.

Kislány korom óta erről álmodtam, így nagy örömmel, lelkesedéssel, és odaadással keresem minden nőben azt a szépséget, amit egy jó ruha kihangsúlyozhat.

 

59.jpg

A történetem 4-5 éves koromban kezdődött, mivel már ekkor az volt a vágyam, hogy általam tervezett ruhákba öltöztessem a nőket. Persze ekkor még csak a törölközőket tekergettem magamra, és különféle hercegnős ruhákat rajzolgattam, és a képzeletbeli szalonomban kísérgettem a képzeletbeli hölgyeket. Hatalmas szerencsémre a szüleim komolyan vették ezt az álmomat, és akkor is az álmom követésére bíztattak, amikor magamtól már szomorúan feladtam volna. Ezért a rajz szakos gimnázium, fél év divatmenedzsment szak, varrás, és spanyol tanulást után Sevillában felvételt nyertem egy divatiskolába.

Az itt szerzett barátságokon és megtanult nyelven túl, rengeteg nehézség közepette megismertem egy olyan népet, ahol a divat a kultúra része. Ez a könnyed elegancia, a testük szeretete és tisztelése maradandó nyomot hagyott bennem. Itt találkoztam először a személyre szabottan készülő ruhákkal is, ami mélyen megmaradt bennem. Habár 1 év után hazaköltöztem, azt hiszem, a stílusról és divatról alkotott képemet nagyban befolyásolták az ott tapasztaltak.

Itthon aztán a KREA Design Iskolában horgonyoztam le, és töltöttem el 4 évet a legjobb tanárok, és kemény feladatok között. 2019-ben szereztem meg a diplomámat divat és stílustervező szakon.

Az iskola elvégzése után már nem maradt más hátra, mint megvalósítani a gyerekkori álmomat. Így hát a két nevem – Hanna és Borbála – mozaikszavaként megszületett a Boriana, amely név alatt egyénre szabott esküvői, alkalmi, illetve üzleti ruhákat tervezek.

Nagyon fontos számomra, hogy a ruha kifejezze a viselőjét, és letisztult, modern, elegáns és nőies kifinomultságot sugározzon. Szeretem a női test szépségét és finomságát kihangsúlyozni, de nem hivalkodóan. Nagy örömömre szolgál kitalálni és megvalósítani olyan ruhákat, melyekben a viselőjük ragyog, és teljesen önmaga lehet.

A küldetésem megmutatni minden nőnek a bennük rejlő szépséget és nőiességet az általuk viselt ruhákon keresztül.